Jamming Stage dan Cycber Cafe bukan Omong Kosong!

View previous topic View next topic Go down

Jamming Stage dan Cycber Cafe bukan Omong Kosong!

Post  MuLaFlaga on Sun Jun 24, 2012 1:10 am

Assalammulaikum,saya cadangkan adakan 1 dewan jamming dan Cycber bagi pelajar yg skema dan yg giler music jamming malam2 tp setakat 2.30 pagi pastu GM lantik 1 manager jaga bayo la $$$ skit,lepas tu tolong pasti kan para pelajar tak ponteng semayang .....poteng kelas boleh contoh untuk org perempuan/ladies.....If lelaki cannot gotta's....lagi saya cadangkan untuk semua org boleh membawa Laptop's motosikal dan barannng RAHSIA mereka dah sediakan loker macam kat U.S.A kan senang.....baru boleh selamat....letak pak GUard seorang kat dome lelaki dan perempuan...tapi kalau yang dah kahwin lain cerita la.....Sekian Wasalam......
Laughing Laughing Laughing

MuLaFlaga

Posts : 16
Join date : 23/06/2012
Age : 26
Location : Batu Gajah

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum