Loading laman web perlahan

View previous topic View next topic Go down

Loading laman web perlahan

Post  tomi on Sat Mar 01, 2008 1:58 pm

Laman web ilp ipoh ok...cuma loading lambat...hari sabtu dan ahad tak bleh akses...

tomi
Guest


Back to top Go down

tak update laman web

Post  john on Wed Mar 19, 2008 10:54 am

kenapa laman web ni tidak diupdate,..dah 19 hb mac 2008 tapi banner lama punya 15 hbmac lak tu....tak keje ke....cutikerrr atau gi angkatsumpah kat istana ngan DAP

john
Guest


Back to top Go down

Mohon Maaf

Post  haris on Mon Mar 31, 2008 10:04 am

Harap maaf dan terima kasih diatas keperihatinan anda..
Untuk makluman perkhidmatan pelayan web yang perlahan adalah disebabkan masalah teknikal di sistem WAN. Pihak pentadbir sistem memaklumkan sistem WAN sedang di seleggara untuk kebaikan dimasa hadapan.

Untuk masalah laman web tidak diupdate

Kakitangan yang bertanggungjawab tiada di institut kerana bertugas di luar jabatan selama 2 minggu oleh itu segala kesulitan amat dikesali.

haris

Posts : 18
Join date : 13/12/2007
Location : ILP Ipoh

View user profile

Back to top Go down

Mohon Maaf

Post  haris on Mon Mar 31, 2008 10:05 am

Harap maaf dan terima kasih diatas keperihatinan anda..
Untuk makluman perkhidmatan pelayan web yang perlahan adalah disebabkan masalah teknikal di sistem WAN. Pihak pentadbir sistem memaklumkan sistem WAN sedang di seleggara untuk kebaikan dimasa hadapan.

Untuk masalah laman web tidak diupdate

Kakitangan yang bertanggungjawab tiada di institut kerana bertugas di luar jabatan selama 2 minggu oleh itu segala kesulitan amat dikesali.

haris

Posts : 18
Join date : 13/12/2007
Location : ILP Ipoh

View user profile

Back to top Go down

Re: Loading laman web perlahan

Post  SheikhHazami on Mon Sep 21, 2009 6:12 pm

Nak tegur tu bagus tapi tak payah melencong ke lain pulak

SheikhHazami

Posts : 3
Join date : 21/09/2009
Age : 47
Location : Shah Alam, Selangor

View user profile

Back to top Go down

tak update laman web

Post  SheikhHazami on Mon Sep 21, 2009 6:14 pm

SheikhHazami wrote:Nak tegur tu bagus tapi tak payah melencong ke lain pulak

SheikhHazami

Posts : 3
Join date : 21/09/2009
Age : 47
Location : Shah Alam, Selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Loading laman web perlahan

Post  MuLaFlaga on Sat Jun 23, 2012 7:55 pm

website tak update forum tak update bila student nak happy asyik kakitangan kerajaan je yang semyum yang swasta tak senyum ape la....tolong la baru best.... ni suram je I.L.P Ipoh tu...

MuLaFlaga

Posts : 16
Join date : 23/06/2012
Age : 26
Location : Batu Gajah

View user profile

Back to top Go down

Re: Loading laman web perlahan

Post  Sponsored content Today at 4:01 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum